Izvor:
09.11.2018 u 11:41
0

PRVA ELVINOVA EMISIJA: Današnja tema „Mlađi muškarci, starije žene“! Gošće Voljenka i Slađa, a evo šta su one rekle!

U toku je emisija "Jutarnja kafica sa Zagom".

Dok odabrana ekipa priča na današnju temu, Elvin Kadrić ima svoju prvu emisiju, a gošće su Voljenka Ilić i Slađana Petrović.

Kako je Ilićeva juče priznala da gaji simpatije prema Kadri, iako je dosta mlađi od nje, Slađa i ona će morati da odgovore na temu Mlađi muškarci, starije žene.

– Meni je interesantno to što je Voljenka sinoć rekla.Nije brzopleta, ona je rekla ono što je osetila u tom trenutku. – rekla je Slađa.

– Mi imamo nežno prijateljstvo, zapravo jedan značajan pogled i lepa reč su meni dovoljni.Ima manire, izrasta u pravog gospodina i to prija – počinje Voljenka priču te dodaje:

– Znam da me niko sinoć nije razumeo, htela sam da kažem da sam mlađa, a da imam ovaj mozak, izabrala bih Elvina za momka.Meni sada treba romantika, zagonetan je, to me inspiriše…Baš mi prija njegovo društvo –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter