Izvor:
06.11.2019 u 21:17
0

RASKRINKALA VLADILA DO SRŽI: „Golubovićeva je odlepila za Pavaom, a on za Slađom, tek sledi ŠOU…“! (FOTO)

Takmičarka koja je do nedavno boravila u luksuznoj vili "Parova" Jelena Grujić otvorila je dušu specijalno za portal Hepi televizije, nakon što su joj se slegli utisci iz rijaltija.

Naime, atraktivnu pevačicu iz Novog Sada, gledaoci su upoznali kao devojku bez dlake na jeziku, ali sa druge strane veoma vaspitanu i smernu, te ona nije izazivala skandale i razmirice većih razmera.

– Slegli su mi se utisci,ono sto mogu da kazem da je to jedna velika psihološka igra, koju ne moze svako da izdrži. Meni je lično bilo poprilično teško, ali s druge strane jedno veliko iskustvo – smatra Grujićeva, te otkriva u kakvom stanju je ona napustila raskošni kompleks u Zemunu.

– Situacija u vili je trenutno vrlo napeta, ukućani su sve vise nervozniji,i mislim da ce tek da bude zanimljivo i da su mnogo dobri igrači u vili, moj utisak je da tek slede dobra dešavanja i dobre priče – dodaje ona.

S obzirom na to da je Jelena imala kratku šemu sa Pavaom Vladilom, ona je specijalno za portal Hepi ispričala kakva osećanja danas gaji prema njemu.

Između mene i Pavaa se desilo to sto se desilo, što su gledaoci mogli da vide, par poljubaca. Postojala je privlačnost, ali ništa više od toga kada smo se malo bolje upoznali. Nisam bila zaljubljena, niti je on bio zaljubljen. Kao što sam vec napomenula samo neka privlačnost koja je kratko trajala – rekla je lepa pevačica i dodala kako gleda na Pavaov odnos sa Jelenom Golubović i Slađanom Petrović.

Odnos izmedju Jelene G. i Pavaa mogu da zaključim da se ona stvarno zagrejala za njega i da je pocela da se zaljubljuje, a on igra igru kako bi joj se osvetio za sve one reči koje mu je izgovorila. Sto se tice Slađe, mislim da mu se Sladja na neki način dopada, postoji nešto sa njegove strane,a njoj naravno kao i svakoj ženi imponuje ta njegova pažnja,i ona to koristi. Ali ništa više od toga sa njene strane neće biti – rekla je Jelena, koja nam je za sam kraj otkrila koje osobe iz vile će joj najviše nedostajati.

Najviše će mi faliti Dragana Mitrović, ali i Kiki koja me je stalno zasmejavala svojom spontanošću – kaže Grujićeva za portal Hepi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter