Izvor:
28.03.2017 u 06:55
0

RASKRINKANA: Čabarkapa je dozvolio da Aleksandra uđe u „Parove“, ali pod jednim uslovom!

Pored brojnih pitanja na poligrafu, Srboljub Subotić je odgovorio i da li je imao saznanja da je Čabarkapa sve vreme svakodnevno bio u komunikaciji sa Aleksandrom, pre ulaska u rijaliti?

On je rekao da jeste.

Bila je dozadnjih dana u direktnom kontaktu sa njim. Ona je rekla u "Snajkama" da joj niko nije pretio u vezi ulaska u rijaliti, međutim jeste joj pretio, rekla je komšinicama. Rekli su mi da je rekao da može da uđe, ali da ga pozdravlja svakodnevno, hvala Bogu, nije ga spomenula nijendom.

Pričala sam o tome da me je prvo podržavao da uđem u rijaliti, rekao mi je da ga pozdravljam bez obzira na suprugu, sutradan me je pozvao i rekao da mi ne pada na pamet da uđem – objasnila je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter