Izvor:
24.01.2017 u 02:42
0

Sa produkcijom nema šale: Anđela saopštila da je, zbog nepoštovanja pravila, Aleksandra Subotić nažalost… (foto)

Večeras je u studiju Happy televizije bilo veoma uzbudljivo, ali ista takva atmosfera bila je i u luksuznoj vili "Parova"!

Naime, brojni gosti kod voditeljke Jovane Jeremić obradovali su ukućane, a posebno bivši učesnik Mlađan Jovanović koji je oduševio Dalilu Mujić svojom pojavom. Pored njih, i uključenja gledalaca zaintrigirala su učesnike, a jedan gospodin iz Kaluđerice iznervirao je Aleksandru Subotić svojim pitanjem.

Naime, on je rekao da poznaje Ljubinu ćerku iz kraja kao i da su svi znali da se ona zabavlja sa Aleksandrom Čabarkapom, no Subotićki se njegova konstatacija nije dopala, pa je burno odreagovala i ustala od stola.

Produkcija nije ostala ravnodušna na ovo, pa je voditeljka Anđela Lakićević saopštila odluku produkcije.

Zbog nepoštovanja produkcije, Aleksandra Subotić će biti novčano kažnjena. Ljudi, bilo da se na ovoj stolici nalazim ja, Bojana, Jovana ili neko drugi ko govori u ime produkcije, mi smo zaposleni u ovoj kući koja je prema vama maksimalno korektna i vi morate da je poštujete – rekla je ona, a potom dodala da će Bojana kasnije saopštiti o kolikoj novčanoj kazni se radi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter