Izvor:
17.10.2018 u 13:20
0

SAMO ZA HAPPY.RS ALEKSANDRA KARAILJAZ: Saška priznala krivicu za raskid Enise i Đorđa!

Kontroverzna takmičarka Aleksandra Karailjaz poslednjih dana je u žiži interesovanja zbog famoznog poljupca sa Tomićem.

Iako je patila je za svojim bivšim dečkom Lukom, Aleksandra je utehu pronašla u Đorđu, a kako ističe javile su i iskrene emocije koje više ne želi da krije od očiju javnosti.

1. Kako se osećaš, budući da si ti odgovorna za raskid Enise i Đorđa?

– Osećam se normalno, znam da sam ja kriva za njihov rakid, ali kapiram da bi se njihova veza sama rasturila pre ili kasnije, s obzirom da je Đole rekao da ga Enisa nervira u poslednje vreme. A i Đole je od početka govorio da mu se ja sviđam, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo se nas dvoje spojiti na neki način. Mada sve se brzo desilo.

2. Đole i ti se otpočeli neki odnos, međutim, za naš portal je izjavio da jedan poljubac je kao nijedan, kako bi ti to prokomentarisala?

– Jesmo, ali nismo zajedno i neverujem da ćemo biti, malo smo se opustili na žurki i to je to. Pa dobro, realno je tako, nećemo sigurno stupiti u vezi jer smo se poljubili jednom ili tri puta.

3. Luka je vidno razočaran u tebe, zašto misliš da se to desilo? Šta ga je razljutilo?

– Ako je razočaran, on je napolju, a ja vode, kapiram da me ne čeka, iskreno mislim da ga boli uvo, jer ko zna šta radi napolju, ali sve i da je razočaran, ima pravo, jer je verovatno očekivao da ću do kraja rijalitijaplakati i čekati ga. Znam svakako da ćemo imati normalan odnos kada izađem odavde i sve zaboraviti što se dešavalo u vili.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter