Izvor:
18.10.2018 u 11:05
0

SAMO ZA HAPPY.RS VLADIMIR SAVIĆ-MEDA: Otkriva od čega strepi Conja, ali i šta planira sa Zoricom!

Vladimir Savić, poznatiji kao Meda Brunda, često je spominjan u vili od strane svog bivšeg druga, a sinoć je ušao u rijaliti kako bi se suočio sa Conjom.

Meda ističe da se čuo sa Milkom, Nikolinom ženom, pre ulaska u vilu i da je sa njom u korektnim odnosima.

1. Svi su oduševljeni tvojim ulaskom u vilu, osim tvog bivšeg cimera Conje.Kako to komentarišeš i da li smatraš da on strepi od istine koju bi mogao da ispričaš, a koja mu nikako ne bi odgovarala?

– Naravno da je u panici jer ne zna da li ću ispričati sve što znam, a znam dosta toga.On je ispričao laži o meni, a samim tim me je isprovocirao da ja kažem istinu o njemu, njegovom odnosu sa ženom i kako zarađuje novac.

2. U intervjuu za Happy portal si izjavio kako su ti najsimpatičnije Izabela Anderson i Ružica Veljković.Međutim, tokom ranih jutarnjih časova , ti si u krevetu razmenjivao nežnosti sa Zoricom.Šta još možemo da očekujemo kada je vaš odnos u pitanju, u kom pravcu će se razvijati?

– Ja sam za šalu, igru, ali i maženje uvek raspoložen.Kada su devojke u pitanju sve je moguće, ali ne mislim samo na Zoricu.

3. Kakav je tvoj prvi utisak kada su takmičari u pitanju? Sa kim misliš da ćeš imati dobru komunikaciju i da li postoji neko ko ti je već iritantan?

– Šmizla je previše iritantna jer je prepotentna, a ostali su mi super.Možda bih izdvojio Lakića, Mastora i Sašku kao najsimpatičnije.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter