Izvor:
06.06.2017 u 21:08
0

SAMO ZA HAPPYTV.RS ALEKSANDRA SUBOTIĆ – II deo: Između Davida i pobede u „Parovima“ izabrala bih … (foto)

Učesnica pete sezone rijaliti programa "Parovi" Aleksandra Subotić našla se na unakrsnom poligrafu, zajedno sa suparnicom Dalilom Mujić.

O njihovom odnosu, ljubavi sa Davidom, Davidovim roditeljima i dolaska na tron ove psihološke igre pričala je za naš portal.

Pogledajte šta je za Happytv.rs izjavila dan posle:

– Misliš li da bi Bilja i Mungos dali veću podršku Davidu i tebi ako uđu, ili bi podjednako podržavali oba para?

To je glupo pitat, oni podjednako vole i podržvaju oba sina… Ne sve njihove postupke, i za to znaju da ih opomenu, ali u cilju da ih opomenu da bi bili bolji ljudi. To naravno ne znači da ih manje ili više podržavaju.

– Šta ti je David rekao nakon poligrafa, da li je bio zadovoljan?

Bio je presrećan zbog mene, ali i jako tužan ui povređen od strane Lakića, što se dalo i videti. Oseća se izdano od strane druga. Prijatelji bi treabalo da budu podrška naročito kad vide koliko se trudimo u ovoj situaciji, a nije nam lako.

– Između Davida i prvog mesta si izabrala supruga. Da li ti je drago što si pokazala da je vaša ljubav iskrena i misliš li da vas čeka lepa budućnost?

– Ja bih uvek između ljubavi i para izabraola ljubav, jer kada su muškarac i žena sposobni, napraviće i stvoriće sve zajedno. A kada je u pitanju ova igra, , naša ljubav će nam pomoći da dođemo do našeg cilja. Kada je tu ljubav, tu je i svet na dlanu, samo je pitanje odakle ćeš da kreneš.

Prvi deo interrvja pročitajte OVDE.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter