Izvor:
18.12.2018 u 13:43
0

SAMO ZA HAPPYTV.RS GORAN VUJIČIĆ VUYA: „Ja sam izvorni zadavač, najgori od sve dece u rijalitiju!“

Kontroverzni muzičar iz Prijedora, Goran Vujičić Vuya, već na samom ulasku u rijaliti otkrio je delić iz svog života, ali dovoljno da osvoji srca gledalaca.

Vuya važi za jednog od najiskrenijih takmičara u vili, ali i za najglasnijeg kada su u pitanju svađe sa pojedinim cimerima.

Međutim, u odnosu sa Enisom Bajramović sa kojom je obelodanio vezu već posle dva dana provedena u vili, on je miran, nežan i romantičan.

1. Vuyo, tvoja devojka Enisa ti je pripremila zaista simpatičan poklon.Da li si se iznenadio njenim gestom?

– Iako smo tek 14 dana bili zajedno odmah smo se skontali jer smo oboje iskusni i prošli smo mnogo razočarenja kroz život.Oboje želimo samo topao zagrljaj, nežnost, ljubav i iskrenost.Odmah smo se vezali, koliko god to zvučalo neverovatno, počeli praviti planove kada izađemo.Ona me je pozitivno iznenadila, a svakako da sam očekivao nešto od nje jer je ona dobra osoba koja voli da pokloni.

2. Izjavio si kako bi voleo da imaš sina, a Enisa kako bi volela da se ostvari kao majka.Gledaoci su zapanjeni koliko je ona opčinjena tvojom pojavom, da li smatraš da bi ona mogla biti žćena tvog života i majka tvoga deteta?

– Ona ima top izgled, pogotovo što ima 37 godina, a izgleda mnogo bolje nego ostale mlađe devojke iz vile.Meni to nije najbitnije, već to što je vredna, voli da kuva, da se brine iskreno za mene.Ona mene iskreno želi, a rekao sam joj da sam otvoren, za neke možda lud, ali samo bi trebalo da me prati do kraja jer je neću prevariti i izneveriti.Meni treba jaka žena koja će sa mnom izgraditi imperiju.

3. Koji takmičar te je razočarao, a o kojem takmičaru si promenio mišljenje na bolje? Navedi razloge ili situacije.

– Lakić me je razočarao jer skače na mene, a misli da nije slab jer je stari rijaliti igrač.Kada sam ga pogodio, počeo je da mi preti, što i nije tako pametno.Pružio sam mu i ruku, ali on je odbio pomirenje.Mili je dobar lik napolju i kada nismo u lajvu, a u igri je lažov i ološ.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter