Izvor:
27.03.2017 u 05:28
0

SAMO ZA HAPPYTV.RS: Srboljub Subotić pre samog ulaska u „Parove“ otkrio nove šokantne informacije o Aleksandri! (VIDEO)

Učesnici šou programa "Parovi" večeras očekuju novog takmičara u vili, a kako je voditeljka Bojana Ristivojević istakla da će on biti pravo iznenađenje za neke, atmosfera je veoma uzavrela!

Aleksandra Subotić je u nekoliko navrata istakla da ne bi volela da na vratima vile vidi svog strica, međutim želja joj se neće ispuniti pošto će se večeras "Parovima" pridružiti upravo njen stric Srboljub Subotić!

On je za happytv.rs govorio o odnosu sa svojim bratom Karađorđem, o Aleksandrinom dosadašnjem učešću u rijalitiju, o njenoj trogodišnjoj ćerki Magdaleni, kao i zašto ulazi u takmičenje.

Pogledajte sve o tome u prilogu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter