Izvor: HappyBSC
14.07.2020 u 11:49
0

SKANDAL! OCRNEO ATRAKTIVNU TAKMIČARKU ZBOG NJE: Bez dlake na jeziku o njenom BLUDNIČENJU

Atraktivna brineta je potpuno slomljena! 

U suzama i neverici ističe:

– Ne mogu da verujem da su Pavao i Slađa mene doživela kao neprijatelja. Oni su me pogrešno protumačili i ni malo nisu shvatili. Ja nisam želela da ih rstavim, Vladilo me ne zanima, samo smo se družili – počela je iznenađeno Nataša. 

KORONA U SRBIJI

KORONA OSTAVLJA POSLEDICE I NAKON IZLEČENJA: „TEŠKO DIŠU, SPAVAJU PO CEO DAN“

U NOVOM PAZARU DAN ŽALOSTI

POTRESNA PORUKA SESTRE SA BANJICE: DOK VI PRAVITE HAOS NA IZMAKU SMO SNAGE

GRAĐANI U PANICI OPSEDAJU DOMOVE ZDRAVLJA: Lekari objašnjavaju razlike u SIMPTOMIMA

Ova takmičarka je naišla na osude mnogih stanara velelepne vile, s obzirom da se ponašala previše blisko prema popularnom fitnes instruktoru, ali, to sama, nije shvatala. 

Svojevremeno ju je napala iz istih razloga i Aleksandra Jakšić koaj se osetila ugroženo za svoju ljubav. 

Atina se zavozala u svom Ferariju i ostala bez prijateljice Slađe,dok za Vladila ne možemo tvrditi da su bili isključivo drugari s obzirom na to da smo i mi ali i milionski auditorijum svedoci njihove bliskosti i masaže stopala koja je pomerila sve granice. 

Da li je problem u Atini Ferari i njenom slobodnom ponašanju ili u nesigurnosti ostalih žena u vili saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter