Izvor:
21.02.2019 u 02:23
0

SLAĐA PETROVIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Sve o Elvinovim lažima, Bells i suparništvu sa Cokom! (FOTO)

Slađa Petrović, učesnika rijalitija "Parovi" se pokazala kao brižna majka koja se jako brine za zdravlje svog deteta kao i njeno emotivno i psihičko stanje. Parograf na kome je Elvin Kadrć odovorio sa velikim procentom neiskrenih odgovora je šokirao mnoge a svakako nije prijao njegovoj devojci pa samim tim ni njenoj majci.

Pitali smo Slađu kako gleda na čitavu situaciju sa Elvinom i na odnos njega i njene ćerke.

Koliko si se iznenadila sinoćnim Parografom? Da li su možda neki od odgovora Elvina Kadrića potvrdili tvoju sliku o njemu? Šta te najviše uvredilo kao majku koja prirodno želi da zaštiti svoje dete?

– Parografom od sinoć se nisam iznenadila ali sam se nadala da će ishod biti drugačiji.

Da li misliš da Kadrini odgovori mogu da podele fanove koji su donedavno bili u zajedničkoj strani? Da li smatraš da će Izabeli ovo doprineti povećanju glasača jer je pokazala, za razliku od Elvina, da je iskreno ušla u vezu sa njim, bez kalkulacije i taktiziranja?

– U ovom momentu ne razmišljam o fanovima. Oni mi nisu bitni već, isključivo, emocije mog deteta.

Zamerili su ti što nisi čestitala Aleksandri Tasić Coki i Nikoli Lakiću na sinu kojeg očekuju. Odgovorila si da nemaš na čemu da čestitaš jer "dete je dete". S obzirom da je Coka u drugom stanju, da li misliš da je bilo na mestu što si izgovorila pogrdne reči a kao majka ne bi volela da neko tvojoj ćerki kaže takve uvrede?

– Smatram da se pol deteta ne čestita. Čestitala sam kada smo dobili informaciju da je trudna. Aleksandra ima problem sa mnom, ne ja sa njom i zato je uvek prva koja daje neumesene komentare.na moj račun.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter