Izvor:
18.03.2019 u 15:31
0

SLAĐA SPECIJALNO ZA HAPPYTV.RS: Stavila sam tačku na Elvinovu porodicu! (VIDEO)

Uvek aktuelna tema odnos Izabeline majke Slađe i momka Elvina Kadrića, koji i nisu baš imali simpatije jedno prema drugom, a sukobi su obeležili jedan period u vili. Slađa je par puta istakla kako ne želi Elvina i ne vidi ga pored svoje ćerke, i pokušala je da pokvari njihovu vezu, ali joj nije pošlo za rukom već je samo izazvala kod Bels gnev koji je uvek skupo koštao.

Slađa nam je odgovorila na par pitanja koje najviše zanima javnost i sve ljubitelje "Parova", a prvo pitanje je u kakvom je trenutno odnosu sa Elvinom Kadrićem.

-Nametnuto je da smo mi u lošim odnosima uopšte nismo u lošim odnosima, ja bih rekla da smo u više nego korektnim odnosima, čak ja njemu i Izabeli dajem neke lepe savete…Prema njemu se ponašam kao prijatelj, rekla bih da smo zaista u korektnim odnosima…Malo sam skeptična prema toj vezi- izjavila je Slađa

Otkrila je i kakvo je njeno materijalno stanje, koji je njen posao napolju, i šta je sve Izabela nasledila.

Elvinov deda je na roditeljskom sastanku Slađi izgovorio i ne baš tako prijatne reči, pa nas je zanimalo kako ona gleda to:

-Mene je doveo zaista u neprijatnu situaciju..Doživela sam zaista velike uvrede i da je to sad neko bilo ko ovako ja bih to zaboravila, ali s obzirom da stvari između Izabele i Elvina idu nekim tokom koji navodno obećava neku vezu i napolju , ja pravo da vam kažem ne znam kako bih se ponašala prema toj porodici i imam neki stav koji Izabeli neće odgovarati…Ne interesuje me…Po meni je tačka na tu familiju zaista stavljena- izjavila je Slađa

Izabelina majka je otkrila da zaista ima lep i lagodan život napolju, nije joj bio problem da nam kaže šta joj je bivši muž kupio.

Happytv.rs Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter