Izvor:
26.01.2018 u 03:19
0

SLUČAJ PRIJAVLJEN POLICIJI: Neša Vuković oteo Mirelu!

Pošto je čuo u programu da su četiri učesnice nagrađene izlaskom u grad, momak Mirele Lapanović sačekao je ekipu koja je pošla na snimanje, izvukao Slovenku iz kola, ugurao je u svoj automobil i odvezao u nepoznatom pravcu.

Produkcija Hepi televizije je obavetsila policiju, a istovremeno pokušala da stupi u kontaks sa Nešom Vukovićem, koji je oteo Mirelu Lapanović, sve vreme nastojeći da sazna šta se dogodilo.

Učesnici su bili u šoku kad su čuli šta se dogodilo, a telefoni su počeli da zvone bez prestanka.

– Meni je Mirela rekla da se boji Neše i zbog toga se dvoumila da li da iskoristi nagradni izlazak – rekao je Milutin Radosavljević Mili, sa kojim je Mirela bila u vezi u prošlom rijalitiju, ali i ove sezone se ljubila.

Dok su u programu bili Mili i Mirela, Neša je besomučno zvao režiju i tražio od zaposlenih da ne snimaju njih dvoje, jer je „njemu teško“.

U program su se ubrzo vratile učesnice rijalitija, koje su pričale o svemu što se dogodilo.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter