Izvor:
16.05.2017 u 06:44
0

SMILJA GUTALA KNEDLE: Nisam želela da moje dete trpi razočarenja kao ja!

Otkad je ušla u vilu "Parova", Smilja Janković je na tapeti mnogih učesnika zbog jednog pitanja – zašto se još uvek nije udala?

Stoga joj je i postavljeno pitanje na poligrafu "Da li je istina da se niste udali jer još patite za svojom velikom ljubavi?"

Profesorka hemije je rekla da nije istina i da je imala velike ljubavi koje nisu bile presudne da se uda.

– Život me poneo u drugom pravcu, patila sam što nisam imala prave ljubavi. Ljubav je osnov svega, ali ja sam to potisnula. Jednostavno, to je splet životnih okolnosti. Posledice mog života pokazuju, to je duga priča. Bilo je ljubavi, bila sam jako zrela za svoje godine, smela, samostalna, sve je bilo ubrzano. I preživljala sam to mnogo ranije nego moji drugari. Nemam za čim da žalim, moj otac je govorio da veliki ljudi nemaju ljubav. Maštala sam da se ostvarim kao majka, to se nije desilo, ali nisam želela da moja deca pate, da trpe razočarenja kao ja – priznala je ona.

I ovaj odgovor bio je istinit.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter