Izvor:
21.04.2017 u 01:59
0

ŠOK U „UPOZNAJTE PAROVE“: Evo koja učesnica planira da stane na put sreći Davidu i Aleksandri! (foto)

Večeras u "Upoznajte Parove" gostuje podrđka nove učesnice Jovane Jovanov, koja je digla veliku prašinu.

Naime, Natalija Krstić, došla je da razreši dilemu ko će zapravo osvojiti srce njene najbolje drugarice, s obzirom da se oko nje bore trojica mušakraca.

Gambino, Nikola Lakić, a povremeno i David Dragojević zainteresovani su da budu u društvu lepe takmičareke.

Voditeljka Anđela Lakićević pitala je Nataliju da li je njena najbolja drugarica u stanju da stane na put sreći Aleksandre i Davida Dragojevića:

– Jovana i te kako zna šta radi, ona je odličan igrač, ali isto tako zna dokle sme da ide. Svi smo videli da David povremeno ode kod Jovane, kada se posvađa sa Aleksandrom. Međutim, Joka nije takva devojka, više je ortački naklonjena i može na taj način da uzme kadar – objašnjava Krstićeva.

Da li je Natalija govorila istinu i da li će Jovana stati na put sreći zaljubljenom paru, ostanite uz happytv.rs da saznate!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter