Izvor:
24.04.2019 u 13:21
0

ŠOKANTNO OTKRIĆE HAPPYTV.RS! Bivša učesnica priznala: „Želim SE*S sa Gasttozzom, makar na jednu noć“ ! Otvorila SVE KARTE! (FOTO)

Melisa Memić, nekadašnja učesnica šeste i sedme sezone popularnog rijalitija "Parovi" koja dolazi iz Švedske, a poznatija kao Mea Bond, otvorila je dušu ekskluzivno za portal Happytv.rs i odgovorila na mnoge goruće teme koje se tiču njenog života sa, i izvan kamera.

Naime, atraktivna Mea više puta je šokirala javnost svojim priznanjima koji se tiču njenog odrastanja, porodici, kao i periodu kada je boravila u domu, i raznoraznim problemima koji su sada iza nje, te danas konačno živi onakav život kakav je oduvek želela. Zgodna Melisa je pre određenog vremena izašla iz šou programa puna utisaka, koje je podelila sa nama, pa nam je prvenstveno otkrila kako se snalazi bez kamera.

Izvan rijalitija mi je zasista super, upoznala sam moćne ljude i sa njima sam u društvu. Zahvaljujući ovom šou programu,otvorena su mi mnoga vrata, pa sam i te kako zadovoljna – kaže ona.

Pre nego što je Bondova postala deo zabavno-humorističkog programa, ona je bila u kratkoj šemi sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, koji i danas tvrdi da je Mea zaljubljena u nje

Iako je Radosavljević u turbulentnoj vezi sa cimerkom Marijanom Marković, on nije odoleo ni Melisinom šarmu, pa se čak i poljubio sa njom, nakon što je doživeo jaču trzavicu sa devojkom. Pošto su Mili i Marijana u dinamičnim odnosima, Mea je otkrila šta misli o toj romansi, te je priznala da li je još uvek zaljubljena u bivšeg dragog.

Znala sam da će sve biti ovako kako je sada. Mili je ogroman lažov. Njihova ljubav je fejk i katastrofa. To nije veza iz ljubavi, već iz koristi da oboje prežive rijaliti – smatra nekadašnja cimerka najpopularnije vile na Balkanu, te dodaje.

Mili bi u narednom periodu trebalo da me se pazi, ako se vratim uskoro, zavešću ga, i tako ću ga psihički uništiti da neće biti svestan šta ga je snašlo – ističe Melisa.

Budući da se govorilo o njenom odnosu sa Aleksandrom Požgajem koji sada simpatiše verenicu Milojka Božića, Milijanu Bogdanović, ona je dala svoje mišljenje o ljubavnom trouglu koji mesecima unazad potresa čitav region.

Požgaj me svakodnevno sve više šokira. Imala sam sličnu situaciju sa njim kao Milijana, isto tako me je hvatao, ljubio, muvao, to mi se svidelo, da bi me na kraju osudio – iskrena je Melisa.

Katastrofa šta se dešava između njih dvoje. On je pravi manipulator. Oženjen je, mislim da takve stvari sebi ne bi trebalo da dopušta. Istina je da je meni prijalo kada me je muvao, ali sa njegove strane nije okej, jer ima suprugu – rekla je Bond.

Mediji su dosta spekulisali o Meinom odnosu sa velikom rijaliti zvezdom i pobednikom šeste sezone "Parova" Nenadom Sinđelićem Gastozzom, pa je zgodna lepotica otkrila da gaji simpatije prema proslavljenom reperu.

– Meni se Gastozz jako sviđa kao dečko, ali i drug. Sad šta je tu istina to ostaje između nas. A nadam se da će biti više od prijateljstva. Pa makar i se*s na jednu noć – bez dlake na jeziku je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter