Izvor: HappyBSC
02.06.2020 u 10:45
0

ŠOKANTNO! REŠILA JE DA GA PREOTME I SAKRIJE U SVOM DOMU: Poljubac koji je PROBUDIO MAŠTU i najpoznatiju ljubavnicu bacio u čeljust TIGRU

U ekskluzivnoj vili „Parova“ nikada nije dosadno.

Naime, Atina Ferari od kada je ušla privlači mnogo pažnje i ne prestaje da intrigira javnost. 

Tokom igre istina ili izazov Atina je Darku Radovanoviću s obzirom na to da je prihvatio izazov rekla da poljubi  Aleksandru i uz tom trenutku nastaje prava drama u vili. 

Sve je počelo sa reakcijom Željka Jovanovića koji je nedavno imao žestok sukob sa Jakšićevom. 

On je nastavio da je vređa ali uz ironičan osmeh i potpuno hladno. 

Međutim, on nijebio jedini koji je udario na temperamentnu crnku već su i ostali takmičari počeli da ispaljuju projektile bez namere da se zaustave. 

Međutim, Darko Tigar je stao na stranu Jakšićeve i pokušao da je odbrani od raznih napada na njen račun za koji, kako sam navodi on smatra sebe odgovornim. 

PROČITAJTE JOŠ I OVO

EKSKLUZIVNI SNIMCI! AMERIČKA POLICIJA KRVNIČKI SE OBRAČUNAVA SA GRAĐANIMA! (VIDEO)

CRNA GORA OPET NA NOGAMA! BRANE SE SVETINJE, ponovo kreću LITIJE!

OHLADILO SE MORE U GRČKOJ Fenomen nezabeležen zadnjih 20 godina!

AMERIKA TONE U ANARHIJU! MASOVNE TUČE, PLJAČKE, UBISTVA – NEMOĆ NAJMOĆNIJE DRŽAVE SVETA! (VIDEO)

Podsetimo:

Lepa crnka je postala najpoznatija ljubavnica na Balkanu onog momenta kada je rešila da postane bliža sa popularnim Tigrom i da uplovi u romansu sa nim. 

Ta afera joj je donela samo probleme i uvrede sa kojim se ona za sada uspešno i stojički nosi. 

Dama iz Milana smatra da je Darko muškarac koji je stvoren za njui  ne želi da odustane od njega ni po cenu svih ponižavanja. 

Kako će se stvari odvijati i da li će Darko  Radovanović i Aleksandra Jakšić ovaj put biti zajedno i svoju vezu ozvaničiti saznaćate ukoliko ostanete uz Happy TV i Happy BSC portal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter