Izvor:
23.02.2019 u 17:40
0

SPECIJALNO ZA HAPPYTV.RS ALEKSANDRA MARJANOVIĆ: Zaboravila na Požgaja i sada ima druge ljubavne planove !

Drama koja je obeležila ovu nedelju u vili Parova odigrala se zbog romanse između oženjenog Aleksandra Požgaja i Aleksandre Marjanović.

Ulaskom Ivane Požgaj sve ljubavne insinuacije su "pale u vodu" jer je mudra Ivana vratila svog muža gde mu je i mesto.

Aleksandri je ubrzo specijalno gost Mladen Vultić privukao pažnju, pa je Alex specijalno za happytv.rs otkrila kakve planove ima sa njim.

S obzirom na to da je raskošnu vilu posetila Ivana Požgaj, kako komentarišeš njen ulazak, ali i stav prema tebi? Da li ti je iznenadila njena ljubaznost i lepa reč?

– Poželela sam joj dobrodošlicu. Stekla sam lepo mišljenje o njoj. Bila sam prijatno iznenađena njenom ljubaznošću s obzirom na priče.

Svi Parovi već dva dana pričaju o čuvenoj žurki na kokoj si se ti smuvala sa Mladenom Vuletićem, da li ti se on od ranije sviđao, pa si s toga pala na prvu loptu kod njega? Da li misliš da je Požgaj bio ljubomoran. Mnogi smatraju da je bivši političar strastveno ljubio svoju suprugu nakon što je video kako ti razmenjuješ nežnost sa specijalnim gostom prošle zabave? Kako komentarišeš to?

– Od kad sam ga upoznala bio mi je jako simpatičan, tako da mi je na žurki prijala njegova pažnja. Bilo mi je lepo sa njim i nisam obraćala pažnju na druge šta rade.

Postoji li mogućnost da se pomiriš sa Mladenom ukoliko on uđe u vilu? Šta te je toliko odjednom odbilo od njega? Tvoja majka Nadica ga je odmah zagotivila. Misliš li da je zbog toga Požgaj razočaran u tebe, kako će romasna sa Mladenom uticati na vaš odnos?

– Postoji mogućnost da želim da ga bolje upoznam. Nije me odbilo, sa Šmizlom sam pričala i ona mi je rekla da je mnogo dobar dečko ali da imamo sličan temperament i karakter pa sumnja da možemo da opstanemo zajedno. Videćemo šta će biti sa nama kada, i ako uđe u vilu Parova. Mislim da će Požgaj promeniti mišljenje o meni, već i jeste, ali to neće uticati na naš odnos.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter