Izvor:
23.01.2017 u 19:50
0

Šta će SLAĐA reći kada SAZNA? Evo šta se događa sa HUMANITARNOM ORGANIZACIJOM koju vodi Petrušićeva, dok je ona u „PAROVIMA“!

Slađana Petrušić je jedna od omiljenih takmičarki zabavno-humorističkog progama "Parovi". Gledaoci koji se svakodnevno javljaju u program imaju samo reči hvale za nju,a oni koji imaju sugestije uglavnom joj zameraju što ne može da podnese kritiku.

Pozvali smo Slađinu drugaricu Tamaru Pantić koja radi u humanitarnoj organizaciji "Budi čovjek"da nam kaže kakvo je stanje u toj organizaciji od kada je Petrušićeva u rijalitiju.

Iskreno da vam kažem, trenutno ne radimo. Imamo tehnički problem. Postoji jasan cilj da organuzacija postane ozbilja i da prerastemo u nešto veliko. Mi radimo od ruke do ruke, što bi se reklo – kaže Pantićeva.

Slađa ima punu podršku svojih prijateljica iz organizacije, koje se nadaju da će Petrušićeva ove sezone daleko dogurati.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter