Izvor:
15.02.2019 u 14:24
0

STIŽU RODE?! ELVIN ŽELI NASLEDNIKA: Priznao koliko DECE PLANIRA sa IZABELOM, Slađa u ŠOKU!

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić imaju veoma turbulentan odnos, međutim poslednjih dana su se odlučili na primirje, pa svakodnevno rade na svojoj vezi, kako bi je ojačali.

Ipak, pevač je nedavnom izjavom zaintrigirao javnost. Naime, Izabela je otkrila poverljiv razgovor između nje i svog dragog, te je tom prilikom priznala koliko dece Elvin želi da ima sa njom.

On želi petoro dece, ja još uvek nisam pristala na to – rekla je Bells, a kako će njena majka Slađana Petrović reagovati na ovu informaciju, ali i da li će uskoro postati baka, ostaje da ispratimo u narednim danima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter