Izvor:
06.11.2019 u 14:42
0

SUDIJE IMALE DA KAŽU SVOJE, NJIH DVOJE U KLINČU: Presuda je bila takva da nisu mogli SAKRIJU OČAJ! (FOTO, VIDEO)

Pre "Parografa" u kome je glavna zvezda bio Pavao Vladilo, održano je suđenje povodom slučaja u kome je umešana i Jelena Gloubović. Branioci Pavaa Valdila su na sve ančine pokušavali da dokažu da se on samo igrao, a da se ona zaljubila.

MAJA MASAŽA PREŽIVELA PAKAO U CRNOJ GORI: Drugarica ubila boga u njoj zbog bogatog Rusa?! (FOTO)

Ona njega kroz ovu kuću uhodi. Imamo mi svedoke. A ujedno se kladila sda mnom u 500 evra da ga neće uhoditi – bile su reči Milutina Radosavljevića Milija.

NIKO NIJE ZNAO ZA NJU: EVO šta je Marinković otkrio o Jeleni! (FOTO)

S druge starne, Jelenu Golubović branila je Jelena Ilić.

Ovo sam opprihvatila zbog ženske solidarnosti. Pavao ne može da shvati da ga je Jelena Golubović nadigrala. Jelena se topila u njegovim rukama, ali Pavao se topio dok je dirao njenu kožu. Pavao je tražio dodatnih deset minuta produžetaka u toj igri. – rekla je Ilićeva.

Mira Praizović je oštro osudila Pavaovo ponašanje:

Pavao umesto da je to džentlmentski oćutao, on je rastrubio šta je radio – "dva prstića, dva prstića". Kakava je to čast koja se brani tako? – rekla je Mira.

Zato, presuda je bila da Pavao i Jelena spavaju sedam dana u istom krevetu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter