Izvor:
18.07.2017 u 01:29
0

SVAĐA ILI MUVANJE UŽIVO U PROGRAMU! Lakić: Dao bih ti vetar u leđa, da sam znao! Jovana: Nisi moj tip, bio bi moj da sam htela da te imam!

Totalno iznenadni poziv, promenio je energiju u studiju Happy televizije.

U emisiju "Upoznajte Parove" uključio se bivši učesnik Nikola Lakić koji je imao mnogo toga da iskomentariše.

– Pozdrav veliki za Denija, on je moj prijatelj. Planiram da svratim do Budve pa se nadam da ćemo se videti dole. Rakac je veliki gospodin i veliki pozdrav za njega. Nadam se da će Mili i Mirela svoju vezu krunisati brakom. Jovani bih preporučio da uđe u još jedan rijaliti a ako joj bude potrebno biću tu da joj dam vetar u leđa.

Jovana je ovo shvatila kao provokaciju pa je žestoko oplela po Lakiću.

– Da li sam javno morala da saznam da ti i ja imamo problem? Odakle ti pravo da pričaš o meni ako se nismo dobro upoznali? Da imala bih taktiku ako bih ušla u Parove 6 ali mi za to nisi potreban ti, niti bilo koji muškarac – rekla je bivša učesnica vidno uznemirena.

– Nemam ja ništa protiv tebe, Jovana. Neke stvari se nisu podudarale, a to je ono što je komentarisala moja bivša Zerina. Uputila si ružne reči na moj račun dok sam ja bio u vili, da sam dupljak, lažov i svašta nešto. Sve što sam radio, radio sam srcem. Pozdrav tebi i tvom dečku – završio je svoje izlaganje Nikola.

Na sve to nadovezao se Rakac koji je Jovani poručio sledeće – Bili bi ti i Lakić idealan par. Trebao se on više potruditi da te smuva.

Međutim Jovana se nije složila sa ovim – Nikola nije tip mog muškarca. Da sam želela on bi bio moj. Bila sam prema njemu nastrojena kao drugarica, i to je to.

Ostanite uz Happy televzijiu i pratite "Upoznajte Parove" uživo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter