Izvor:
09.11.2018 u 09:21
0

SVAĐAMO SE JER NE MOGU DA KONTROLIŠEM SVOJE EMOCIJE: Baki zaključao Dinu u Tajnoj sobi, kako bi je muvao! (VIDEO)

Odnos Dine Galorini i Bakija B3 ne prestaje da intrigira javnost, jer su simpatije među njima više nego očigledne, iako oboje negiraju da su se emocije izrodile iz sasvim bezazlenog druženja.

U toku jučerašnjeg dana došlo je nove svađe između ovo dvoje takmičara, kada je Baki posavetovao Galorinijevu da bi trebalo da promeni svoje ponašanje tokom boravka u rijalitiju.

Potom je Andrija pozvao Dinu u Tajnu sobu, a onda ih je zaključao.

Takmičarka je u prvom trenutku bila zbunjena, a onda joj se dopalo Bakijevo suptilno udvaranje.

Galorinijeva se u jednom momentu rasplakala, a onda je Andrija pokušao da joj objasni kako je svestan da je njegovo ponašanje prema njoj u poslednje vreme drugačije, a da je razlog njihovih čestih sukoba, zapravo to što Baki gaji posebne emocije pre Dini.

Pogledajte u narednom videu kako je to izgledalo:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter