Izvor: HAPPY BSC
06.06.2020 u 22:06
0

TIGAR STIDLJIV MOMAK: U krevetu RADIM RADNJU, ali o tome posle NE PRIČAM!

Iako neočekivano, voditeljka Jovana Jeremić dobro je izrešetala Darka Radovanovića Tigra i to sasvim slučajno1

Nakon što je podigla Aleksandru da priča o svadbi, svom stajlingu, ali nadasve da je pohvali da je opasan igrač, umešala se Ivania Bajić, onako ljubomorno rekavši da ej Aleksandra njena bleda kopija!

Aleksandra ju je zamolila da sedne jer je nebitna i jer je ona na redu.

OVO MORATE ZNATI

UŽAS! U SAVSKOJ ULICI POŽAR: Gori zgrada, 15 vatrogasaca pokušava da obuzda vatrenu stihiju

LAŽNA DRŽAVA U RASPADU: Haos nakon ukidanja mera reciprociteta!

SAOBRAČAJNA NESREĆA KOD ĆUPRIJE: Auto sleteo s puta, ima stradalih!

SAVO MILOŠEVIĆ NASMEJAN POSLE PORAZA U SUBOTICU: Izgovorio dve rečenice koje će pažljivo pročitati svi navijači Partizana

-Sredila si se lepo, da li se t Tigru sviđa, da li primećuje?

-Pa šta znam Jovana, nadam se, moraćete da ga pitate.

Tigar je s osmehom na licu kratko i stidljivo rekao da se njemu uvek sviđa njen stil, a na opasku da gleda supruga Goca sve to, Aleksandra je rekla da ih to NE ZANIMA.

Jovana je iskoristila priliku i rekla Tigru da se on mnogo suzdržava na rečima ,a na delima malo, i da se to moglo videti pod jorgan planinom u vili. tigar je samo pocrveneo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter