Izvor:
22.05.2017 u 23:39
0

TIHOMIR SAMO ZA HAPPYTV.RS: O utiscima posle veridbe, ali i o ljubomornim učesnicima! (foto)

Još jedna veridba u rijaliti programu "Parovi" obeležila je jučerašnji dan i izazvala lavinu pozitivnih komentara.

Bivši fudbaler iz Beograda Tihomir Filipović, pred celom vilom, zaprosio je svoju devojku i cimerku iz rijalitija Anamariju Džambazov.

Tihomir je samo za Happytv.rs rekao prve utiske nakon jerdnog od najromatičnijih gestova u njegovom životu:

– Kakvi su ti prvi utisci posle veridbe?

– Veriba je bila sjajna. Utisci su fenomenalni, zahvalio bih se svima iz produkcije kao i svim "Parovima" što su prisustvovali. Srećan sam i drago mi je da je sve prošlo fantastično i mislim da bolje nije moglo da bude.

– Kako ti je bilo juče i da li bi nešto menjao u celokupnom događaju?

– Ništa ne bih menjao, bilo je fenomenalno i mislim da bolje nije moglo da bude.

– Da li si očekivao onoliku radost kod tvoga oca?

– Što se tiče mog oca, jesam. Poznajem ga i znao sam da će biti srećan i veseo jer je on takav čovek. Bio je srećan jako i zbog Anamarije i mene i to se videlo po njegovom ponašanju. On je čovek iz naroda. Uvek veseo i nasmejan. Legenda grada Kragujevca.

– Šta ti je otac poručio juče i šta te je savetovao?

– Nisam mnogo pričali jer je bio veseo i srećan. Popričali smo malo, rekao mi je da ako sam ja srećan i on je. Poručio mi je da je uz nas i da je za sve tu što nam bude bilo potrebno. Ponosan sam na svog oca i srećan sam što je on takav i što me je tako vaspitao.

– Da li te je začudilo što niko sa Anamarijine strane nije došao na veridbu?

– Nije me začudilo, jer znam da njen stic nije mogao da dođe, jer je poznata ličnost u Makedoniji i dosta je zauzet. Ona ima dosta prijatelja, koji su iz nekih razloga bili sprečeni, ali se nadam da će doći na svadbu. Veliki pozdrav za sve njih.

– Da li te je izenadilo što ti neki učesnici nisu čestitiali veridbu i što ne veruju u vaš odnos?

– Nisam, jer su oni ljubomorni na nas. Čestitali su mi svi osim Dalile i malog Dejana. On je dobar momak, ali je pod njenim uticajem i ne krivim ga. Što se nje tiče, ljubomora i zavist je bolest, ali ona mora sa tim da živi. Uvek će biti neko ko će osuđivati, ali bitno je da mi znamo da je prava ljubav i da verujemo u nju.

Ostanite uz happytv,rs i pročitajte i intervju Anamarije Džambazov.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter