Izvor:
31.01.2017 u 23:38
0

Tijana Ajfon OPLELA po srpskoj pevačici: SELJANKA, uzima 10.000 EVRA za nastup a ne UME DA SE OBUČE!

Učesnica „Parova“ , Tijana Maksimović– poznata kao Tijana Ajfon, važi za damu koja mnogo ulaže u svoj izgled i da joj je bitno da uvek bude u trendu. I dok jedni smatraju da je kraljica kiča, drugima se veoma dopada.

Bez obzira na sve, Tijana je otvoreno iznela svoje mišljenje o tome kako se oblače pevačice na srpskoj estradi.

Jednu od njih posebno je izdvojila, doduše ne otkrivajući njen identitet.

Uzima po 10.000 evra za nastup i odlično peva, ali nema pojma da se obuče, seljanka prava, sa blagotelećim pogledom, kada se pojavi na bini ne liči ni na šta– bila je oštra Maksimovićeva.

Starleta je priznala da ona nema novca kojim bi platila ličnog stilistu, ali kada bi bila imućnija sigurno bi angažobvala nekog ko bi joj pomagao u odabiru garderobe.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter