Izvor:
31.01.2017 u 23:58
0

VRELO: Dado ZAGNJURIO GLAVU u Dalilino MEĐUNOŽJE i počeo da… (video)

Uprkos tome što svakodnevno spominje svog bivšeg dečka Mladena Vuletića sa kojim se zabavljala u prethodnoj sezoni "Parova", Dalila Mujić je očigledno našla utehu na ramenu novog učesnika, Damira Solomuna, koji je nedavno ušao u vilu.

Tokom sinoćnje žurke atmosfera je bila odlična, a učesnici su zaboravili na svađe i potpuno se opustili uz alkohol i dobru muziku. Svi su se dobro zabavljali, a posebno Dalila i Dado koji se nisu razdvajali i tokom cele večeri razmenjivali nežnosti.

U jednom trenutku Mujićeva se popela na ramena ovog zgodnog momka kome je očigledno prijalo to što se našao u međunožju atraktivne brinete, a šta su njih dvoje još radili pogledajte na snimku.

Pogledajte, video:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter