Izvor:
13.11.2019 u 14:30
0

TRAŽI SPECIJALISTU ZA MILIJANU: Đina zbunjena Milijaninim poremećajem! Traži da joj neko objasni o čemu je reč! (FOTO)

"ONA JE DNO DNA OD ŽENE!" Sneža žestoko izvređala Milijanu! Niko nije očekivao ovakve reči! (FOTO)

Ukućani nastavljaju da iznose mišljenje o Milijani Božić. Na red je došla Anđelina Đina Marjanović. Evo šta je ona rekla:

A i taj tvoj poremećaj ni sama ne znaš da ga objasniš, a znaš da ga imaš! Što se Milijane tiče, to od kuće polazi. Nju je majka slala da ide kod bivših staraca da traži novac za maturu, da prijavljuje ljude za silovanje! To je strašno što je ona radila – ispričala je Đina pa nastavila da iznosi mišljenje o Milijani:

Ja bih zaista volela da mi neko objasni kakav je to poremećaj! Ne mogu da shvatim da nju od 14 godine privlači ta staračka mlitavost, pege i ostalo – rekla je Đina.

Milijana je sve sa osmehom prihvatila i nije se obazirala na njene komentare.

SLAĐA PETRUŠIĆ O MILIJANI: Ona je opasan rijaliti igrač! Milijana zna šta želi i život je tek pred njom! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter