Izvor:
10.12.2018 u 00:49
0

TRESLA SE VILA: Đole vikao iz sveg glasa! Nećete verovato ko je Tomića izbacio iz takta! (FOTO)

Kao i svake nedelje večeras je na repertoaru srećne televizije IZBACIVANJE iz luksuzne vile u Zemunu.

Elvin Kadrić zauzeo je prvo mesto na tabeli sa ubedljivo najviše glasova, a vilu je napustio dečko Izabele Anderson, Nikola Anđelković.

Nakon njegovog izlaska, takmičari glasaju za onog učesnika sedme sezone, kome po njihovom mišljenju, nije mesto u rijalitiju.

Većina takmičara dala je svoj glas za izbacivanje Kaletu Gospodaru Vremena, jer kako većina navodi, on je bezobziran, sebičan i alav.

Kaleta su ove reči mnogo pogodile, te je rekao kako mu Slađana Petrović ne da hranu. nikada ga nije ponudila, a danas mu je u toku nedeljnog ručka rekla i da se pomeri od stola.

Kako Kaletove tvrdnje nisu istinite, Đorđe Tomić je prvi odreagovao i to burno:

– Govnar* jedan kako te nije sramota da to pričaš.Majmune lažljivi jeb*m li te u usta odvratna.Nas će ljudi osuditi kako ga degradiramo, a on je danas preko mene uzeo hranu sa stola, a ja sam mu pre toga doneoo i sipao u tanjir.Lažeš na Boga ne misliš –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter