Izvor:
02.05.2017 u 02:13
0

TRESLA SE VILA „PAROVA“: Mate iz Zagreba osuo po Slađi, a onda mu je ona žestoko uzvratila!

Izvesni Mate iz Zagreba o kom se danima priča u vili "Parova" večeras se uključio u program, međutim ono što je rekao Zerini nije se dopalo nikome, a kamoli njoj.

No, Mate se dotakao i Slađe Petrušić kojoj je rekao da je ološ i klošar.

– Danas sam čuo od Rivasove i Slađe da sam starac neki, po glasu. Nemam toliko, imam 33 godine. Slađa je jedna klošarica i ološ.

– Pogodilo te to što sam rekla, rekla sam d aje Zerina možda prostitutka. Ja ti nisma ni ona ni Dalila, ja i te kako znam, ako je Mate onaj koji mi je rekao "Slađo, legendo", onda je to taj. Ćuti tu, konju jedan, od mene možeš dobiti po nosu, ja nisam kao ove, meni se ne obraćaj kao njima što se obraćaš – vikala je hrvatska pevačica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter