Izvor: Happy BSC
03.06.2020 u 11:28
0

UČESNICA NAŠLA SPAS OD NEMAŠTINE! Nije imala za KAFU i MLEKO, onda je upoznala HEROJA! (FOTO)

Jedna od najkontroverznijih ličnosti na Balkanu Milijana Božić ne prestaje da intrigira javnost svojim postupcima učinjenim u zabavno-humorističkom programu „Parovi“.

Lepotica iz Pilatovića postala je poznata po vezi sa 53 godine starijim partnerom Milojkom Božićem.

ZGROŽENA PONAŠANJEM SVOG SUPRUGA:“Neka mu DEBELA LJUBAVNICA, našla KRPA ZAKRPU…“! (FOTO)

Priča o ovom neobičnom paru prvo je zainteresovala javnost u Srbiji, a potom su o njihovoj ljubavi pisali čak i svetski mediji.

BITAN GOSPODIN NAPRAVIO PROBLEM IZMEĐU NJIH DVE: Ajfonka i Ferari NE PRIČAJU zbog NJEGA! (FOTO)

S obzirom na ogromnu medijsku pažnju Milijana i njen partner Milojko dobili su ponude za ulazak u rijaliti. Par je prihvatio ponudu još prošle godine, te su njih dvoje od tada u raskošnoj vili „Parova“.

Milijana je prevarila svog muža javno pred kamerama pa je izazvala burne reakcije od strane publike. 

RIJALITI ZVEZDA UMESTO PARA DOBILA BATINE! Bivša šefica joj namestila hapšenje, sve CRNO na BELO! (FOTO)

Ona prema rečima strogo pouzdanog izvora nije imala šta da jede dok nije upoznala Milojka, pa meštani njenog rodnog grada smatraju da je ona samo koristila Božića.

– Milijana nije imala za osnovne namirnice. Uvek se grebala. Od kada je upoznala Milojka, sunce je ogrejalo, sve je imala, i ništa joj nije falilo. Ona će se razvesti od Milojka samo ako nađe čoveka koji je bolje situiran od njega.. u suprotnom neće.. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter