Izvor: Happy BSC
03.06.2020 u 11:33
0

Tigar PUCA OD LJUBOMORE! Aleksandra se nabacivala OVOM UČESNIKU!

Velika prašina digla se oko učesnika Darka Radovanovića i Aleksandre Jaksić koji su ušli u emotivnu vezu, iako je  Darko oženjen. On se nedavno vratio u vilu, a sinoć je tokom poligrafa otkrio kako se ne kaje ni zbog čega, kao i da i dalje voli svoju ženu. Darko tvrdi da je moguće imati i ženu i ljubavnicu. 

Međutim i sa ljubavnicom ne ide sve  glatko, pa je tako sinoć zamerio Aleksandri jer se  nabacivala Pavau. Ljubavni par započeo je žučnu raspravu koja se na kraju pretvorila u svađu. On ju je optužio da je dodirivala Pavaa, što je ovaj učesnik potvrdio. Aleksandra se branila kako je to bilo samo u šali, a sudeći po Darkovoj reakciji, njemu nije do igre.

OVO MORATE ZNATI

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

RASIM LJAJIĆ: Mere reciprociteta ZAUSTAVIĆE TRGOVINU!

POSLE KORONE NOVA POŠAST ZA ČOVEČANSTVO! Amerikanci upozoravaju: To je VELIKA OPASNOST!

POŽAR U ZGRADI: Stradale četiti osobe!

EVO ŠTA NAS ČEKA POSLE KORONE! Treći svetski rat, bolest Trampa, atentat na Putina i smrt engleske kraljice

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter