Izvor:
03.12.2018 u 13:15
0

VARNICE PRŠTE NA SVE STRANE: Enisa nije krila simpatije, pa otkrila šta je radila sa VUJKETOM u KREVETU!

Novi takmičar "Parova", Goran Vujičić Vujke, privukao je veliku pažnju na sebe ulaskom u najgledaniji rijaliti program.

Naime, takmičar je sinoć proveo noć u krevetu pored takmičarke koja je za dlaku izbegla izbacivanje iz daljeg takmičenja, Enise Bajramović.

Bajramovićeva je tokom jutarnje emisije je priznala da joj se Goran mnogo dopada, te da su joj se "kolena odsekla" kada ga je ugledala na vratima:

Kako su veče proveli u istom krevetu, voditeljka Vesna Vukelić Vendi želela je da zna kako se Vujičić pokazao sinoć:

– Savršeno – bila je kratka ali i ironična Enisa. Nešto opširniji bio je Vujke, koji je otkrio kada će takmičari moći da svedoče "prvoj bračnoj noći" između takmičara:

– Moj život je "fristajl", to može da se desi sad na ovom stolu, a možda nikad. Nikad se ne zna šta može da se desi. Svakako, ako se desi, pratiću Enisu i osećaj– rekao je intrigantni takmičar.

happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter