Izvor:
04.02.2017 u 09:09
0

Veče puno IZNENAĐENJA: Ovo su ŠESTORO nominovanih učesnika za IZBACIVANJE iz „Parova“!

Večeras su održane još jedne nominacije u luksuznoj vili "Parova", a odlukom publike, Zoran Manijak dobio je najviše negativnih glasova, te se našao na poslednjem mestu na tabeli sa osvojenih 43,4% glasova.

Pored njega koji je direktno nominovan od strane gledalaca, učesnici "Parova" najviše negativnih glasova dali su Dejanu Stankoviću Kralju koji je dobio devet nominacija.

Voditeljka Bojana Ristivojević saopštila je da je produkcija napravila spisak i da se na njemu nalaze četiri imena. Branka Okuka je prva nominovana od strane produkcije, a nju nominacija nije iznenadila jer je, kako kaže, poslednjih nekoliko dana govorila da joj se ide kući.

Drugi nominovan od strane produkcije je Miki Mećava. Voditeljka se našalila sa njim i rekla mu da će u nedelju ipak morati da stoji i da gleda svoj profil.

Treći učesnik kojeg je produkcija nominovala je Sandra Meduza koja je apelovala da fanovi ne glasaju za nju, a četvrta nominovana od produkcije je Slađana Petrušić koja je, verovali ili ne, bila srećna zbog toga jer, kako kaže, želi da izmeri snage sa ostalima.

Glasajte za vašeg favorita i pratite izbacivanje u nedelju u 21 čas. Nominovani učesnici su Zoran Manijak, Dejan Stanković Kralj, Branka Okuka, Miki Mećava, Sandra Meduza i Slađa Petrušić.

Ostanite uz srećnu televiziju i pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter