Izvor:
07.03.2017 u 03:39
0

VEČERAS NE SMETE PROPUSTITI „PAROGRAF“: Dalila otkrila sa kime je sve imala seks u „Parovima“ i zašto je bila privođena!

Kao što ste navikli, ponedeljak je rezervisan za "Parograf", a ove večeri, na najintimnija pitanja odgovarala je bosanska starleta Dalila Mujić.

Ona je odgovarala na pitanja na poligrafu koja su se ticala njenog života, porodice, a posebno oca koji ne želi da komunicira sa njom zbog njenog ponašanja u četvrtoj sezoni najpopularnijeg rijalitija "Parovi".

Takođe, Mujićeva je ponovo pričala o bivšem dečku Mladenu Vuletiću koji ju je psihički i fizički maltretirao, ali i o pevaču Dadi sa kojim se smuvala u ovoj sezoni rijalitija.

Dalila je na poligrafu otkrila pravu istinu o odnosu Aleksandre Subotić i Davida, sa kim je imala seks u petoj sezoni, zašto je bila privođena, ali i o ilegalnom prelasku preko granice.

Ostanite uz Happy televiziju i saznajte sve ono o čemu Dalila nije ranije govorila u emisiji "Parograf" u 22:50 časova.

Pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter