Izvor:
03.05.2017 u 13:00
0

VESNA RIVAS ZA HAPPYTV.RS: Dalila je nuklearni otpad, a Aleksandra…

1. Odlučila si da ipak nastaviš takmičenje u rijalitiju, kako si donela tu odluku?

– Shvatala sam da protivnici i njihova podrška spolje, ne biraju sredstva kako da me devalviraju još više i unište skroz, i kao ličnost i kao rijaliti igrača. Služe se najprljavijim i najgnusnijim lažima a sad su zašli i u moju porodicu. E sad je kraj! Sad ćemo se terati. Sa spoljnima – tužbama, a sa unutrašnjima – bez pardona. Ovo više nije takmičenje – ovo je preživljavanje do momenta dokle me glasači dovedu. Do tog vikenda, ili finala, sasvim mi je sve jedno.

2. Mi smo se čuli sa tvojim sinom i on je mislio tada da ćeš ti verovatno ostati u Parovima ali nije mogao da tvrdi sa sigurnošću. Prokomentariši.

– Moj sin me dobro poznaje, zna da kod mene postoje granice. A granica su vrata moje kuće i porodice.Ko mi provali u kuću, nek se spremi za reakciju. Nije bitno ništa, ni ko je ispred mene, ni posao, ni novac, ni opasnist, tučem svim raspoloživim i ništa mi nije bitno, samo pa sačuvam svoje. To se moj sin uverio mnogo puta i zna da umem da kažem "sad je kraj", kad se suprotna strana najmanje nada. Da mi produkcija nije dopustila razgovor sa sinom i advokatom i snimak emisije sa Rakcem za sud, bio bi definitivni kraj igre, A pošto je nemam problem sa produkcijom, već sa Rakcem i njegovim svedocima, nastavljamo dalje, pa dok ne pukne tikva i izađem napolje.

3. Rekla si da ćeš Rakca tužiti ali zato Milija, Dalilu i ostale koji su te takođe vređali nećeš. Zašto je to tako?

– Rakac nije učesnik rijalitija, već gost spolja koji podržava svog sina i ulazi u njegove rasprave i sukobe. Moj sin ne dolazi i u studio jer ne želi da se meša u moju igru i odnose sa takmičarima. Ali ne želi ni on da bude tema priče. Ko god dođe u studio, kao gost i čačne u nešto što je moje "porodično". Meni neka diraju i slepo crevo, izmišljaju i da sam opljačkala mlekaru, pekaru ali u sina i njegovog oca neka ne pokušavaju.

4. Da li misliš da ćeš ikada izgladiti odnos sa Dalililom?

– Nikada… Daleko joj lepa kuća. Zrači negativno kao najgori nuklearni otpad.

5. Iako sa Ljubom nisi imala najbolji odnos, od kada je ona napustila vilu, ti si sa Aleksandrom baš dobra. Čak je i podržavaš u vezi sa Davidom. Prokomentariši.

Aleksandra je super devojka i želim joj svu sreću.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter