Izvor:
03.05.2017 u 07:37
0

NEOČEKIVAN OBRT U „PAROVIMA“: Mate izvređao Dalilu, ona preti da će otkriti njegov pravi identitet!

Večeras se Mate iz Zagreba uključio u program kako bi konačno objasnio Zerini kakav je njihov ljubavni status.

On joj je rekao da joj je Dalila prijatelj i da je ona, pored Milija, najkorektnija osoba u vili, međutim njegove lepe reči za Mujićevu su kratko trajale.

Nakon što je Mate pitao Zerinu hoće li da dođe u Beograd po nju sa parama, Dalila mu je rekla da "lud ako to uradi zbog jedne Zerine".

Njega je to uvredilo, pa joj je rekao da je "klošarka".

Sutra ću dati intervju o tebi, saopštiću tvoje pravo ime i prezime, gospodine S. Sve ću reći, jutros su me pitali o tebi, nisam ništa rekla, ali sada hoću – vikala je ona.

– Sada me je trenutno najviše razočarala Dalila. Nisam ljut na Zerinu i ništa ne brini. Dalila, klošarko, slušaj me, ološu jedan, gledaćemo se u oči. Zerina, ona je klošarica, ali je okej cura, budi dobra sa njom – rekao je on.

Izgleda da su ljubavnici za sada u vezi, ali videćemo šta će se desiti narednih dana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter