Izvor:
27.04.2017 u 01:26
0

VESNA RIVAS ZA HAPPYTV.RS OTKRIVA: Mirela kipti od ljubomore zbog Zerine i Lakića!

U nastavku pročitajte drugi deo intervjua sa Vesnom Rivas.

1.Anamarija i Tihomir su ponovo zajedno. To se desilo i tokom prvog Tihomirovog učešća. Kako to komentarišeš?

-Da – opet zajedno. Anamarija je zaljubljena u njega i to ozbiljno. Njemu prija njena pažnja, pruža joj nežnosti i značaj ali je dosta rezervisan. Tu krutost pripisujem njegovoj svesti da su pred kamerama i pred mikrofonima. Ima on sentimenta prema njoj, ali njena osećanja su jača.

2.Da li je Anamarija pogrešila što se pomirila sa Tihomirom?

-Nee – on je u njoj probudio onu najlepšu stranu njene lepote – lepe, zaljubljene žene kojoj ništa nije teško da uradi za svog čoveka. – da mu sprema klopu u 4 ujutru i da ga masira u 6 ujutru.

3.Zbog čega se Tihomir vratio Anamariji? Dali ga je neko savetovao da će tako duže ostati ili ipak oseća nešto prema njoj?

-Svako voli da je voljen. Mislim da se Tihomir jako dvoumio oko povratka u vilu, ali mnogo puta izgovoreni pozdravi i lepe ljubavne poruke od strane Anamarije su ga naterali da se ipak vrati. Ne bih volela da ga razmazi bi pravio poteze koji joj ne bi prijali. On se samo zbog sebe i nje vratio u igru.

3.Sinoć smo imali priliku da vidimo rađanje nove ljubavi u "Parovima". Glavni akteri su Nikola Lakić i Zerina. Može li se nešto desiti između njih?

-Da – Zerina je željna ljubavi i nežnosti a Nikola može i želi da joj to priušti. Može to da bude strasna i dobra priča. Ali bojim se ološa koji će se mešati u tu vezu. Prva Mirela koja već kipti od ljubomore.

4.Ko ti je najbolji prijatelj u vili a koga ne podnosiš – i zbog čega?

-Sa dosta ljudi sam u prijateljskim odnosima ali nakon preživljenog do sada i dosta razočarenja. shvatila sam da nikada u rijalitiju ne mogu imati pravog prijatelja. U datom momentu, svako gleda svoju guzu. Svesna sam toga, nažalost. Ali u grupi najboljih prijatelja su mi Slađa, David, Nikola Lakić, Mira, Smilja, Mladen. Nemam koga da baš ne podnosim – samo mi je najmanje draga Dalila, nakon svega.

5.Šta misliš o Slađani Petrušić? Da li ti je ona iskren prijatelj?

-Da- Slađa jeste ali više van vile. Za sada, jedino s enas dve međusobno poštujemo i saosećamo. Ok je Slađa koliko god to krila i koliko god se mešali i rušili naše prijateljstvo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter