Izvor: HappyBSC
09.07.2020 u 08:50
0

Voli rijaliti igrače! Ova učesnica bila u vezi sa POŽGAJEM i ZMAJEM OD ŠIPOVA!

Ivanija Bajić jedna je od najlepših učesnica ove sezone, ali tokom boravka u vili ona se nije preterano zainteresovala ni za jednog muškarca.

Međutim, glasine kažu da je napolju itekako aktivna. O njoj kruže priče da je bila sa Zmajem od Šipova, što je nedavno otkrila Atina Ferari, a pored njega Ivanija se navodno zabavljala, doduše na kratko, i sa Aleksandrom Požgajem.

OVO MORATE ZNATI

STEFANOVIĆ: Ovo je najteži dan za mene i moju porodicu PROTESTI SU OGOLJENO NASILJE!

BRNABIĆ: Nasilnog prevrata u Srbiji neće biti

POLICIJA POTISNULA DEMONSTRANTE SA ŠIREG PROSTORA OKO SKUPŠTINE!

Razbijena stakla na Gradskoj kući u Novom Sadu

Vanredno obaćanje predsednik Aleksandra Vučića: Najavio ukidanje policijskog časa(VIDEO)

Jelena Ilić iznela je tvrdnje da je Ivanija imala seksualne odnose sa Požgajem, i ništa više sem toga. Poligraf je Ivaniin odgovor da nije bila u vezi sa Požgajem odredio kao laž.

Očigledno je da ova mlada dama voli rijaliti igrače, pa se nadamo da je od ovoh bivših učesnika, možda nešto i naučila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter