Izvor:
17.08.2016 u 02:08
0

VUK ĐURIČIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Volim BRENDONA i istetoviraću njegovo ime!

Bivši učesnik prethodne sezone "Maldivi" Vuk Đuričić gostovao je u večerašnjoj emisiji "Upoznajte Parove", a samo za naš portal otkrio je da li bi ušao u ovaj zabavni program.

Ja sam milijarder, "Maldivi" mi ne trebaju. Možda uđem u "Parove". Što se tiče pobednice ove sezone, Ružicu ne znam lično, lepa je devojčica, meni se taj rijaliti nije svideo, u "Maldivima" je bio humor, ovde nije bilo ničega – rekao je on, a zatim se dotakao Brendona.

Volim Brendona. Kad sam bio u rijalitiju, Brendon je plakao četiri puta dnevno. Iz produkcije su me molili da ga ne zezam više. Mali Gasttozz nije loš, mada mi je smetalo kad su nas poredili jer sam bio s dosta riba. Živim bre kao Rijana. Ja sam najjača rijaliti zvezda svih vremena. Brendon je mentolčić klasičan, ali je dobar za napu*avanje. Volim ga i ne mogu da živim bez njega. Istetoviraću ga preko celih leđa – rekao je šaljivo Đuričić.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter