Izvor:
22.02.2019 u 21:30
0

VUYA NAPRAVIO NAJVEĆI RIJALITI POTEZ IKADA: Publika „Parova“ na nogama! (FOTO)

Ulazak žene jednog od najpoznatijih rijaliti takmičara, Aleksandra Požgaja, potpuno je promenio tok rijalitija "Parovi".

Naime, po ulasku Požgajeve žene, takmičar je bio i više nego iznervira kada ju je ugledao na vratima, a jedan takmičar je napravio, po mišljenjima mnogih, do sada neviđen potez.

Izrevoltiran novonastalom situacijom u vili, Vuya se umešao u svađu supružnika i izvadio svoj polni organ, a potom iznudio oprečne komentare kako saigrača, tako i gledalaca.

Tokom emisije "Vruća stolica", intrigantni Vuya se izvinio Ivani Požgaj, a li nije želeo i glavnom konkurentnu iz rijalitija:

– Mnogo sam izrevoltiran Požgajevim postupcima. Govorio mi je da se sklonim od Enise, da me je usporila, da sam se "ugasio".Vodi računa o sebi i svojoj ženi – rekao je Vujičić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter