Izvor:
13.05.2019 u 14:38
0

VUYA SPECIJALNO ZA HAPPYTV.RS: Pune oči suza i knedla u grlu ! Otkrio kako mu je bez Enise…(VIDEO)

Enisa je napustila vilu, a njen dečko Vuya je to jako teško podneo, iako je ona osećala da će napustiti najpoznatiju vilu na Balkanu, njena jača polovina se nadala da se neće rastati od nje.

-Potajno u sebi sam mislio da se to neće desiti – izjavio je Vuya

Nije mogao da veruje da tako divna osoba koja ima sve vrednosti, da je izglasana da ispadne.

Na pitanje da li je spreman da se zameni sa njom, rekao je da bi pristao na to iako zna da je Enisa htela da napusti "Parove".

-Ja nisam mogao čitavu noć da zaspim…Ja se više brinem kako se ona oseća…Jer treba sada sama da se vrati u stan u Sarajevo- rekao je Vuya

Priznao je koliko ga je Enisa promenila koliko mu je dala samopouzdanje, i teško mu je da nastavi sam borbu do kraja ali je sve i svašta preživeo u životu tako da će izdržati i bez nje dok je u vili.

-Imao sam par stotina žena i sve sam prevario- priznao je Vuya

Pogledajte šta je još Vuya izjavio specijalno za Happy portal.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter