Izvor:
23.09.2018 u 11:41
0

ŽELI DA SE PONAŠA KAKO ON KAŽE: Lakić i Coka se pomirili?! Uspeo je da pređe preko GOSPODINA IZ DUBAIJA!? (FOTO)

Zvanično se pomirili.

Nikola Lakić i Aleksandra Coka Tasić raskinuli su zbog famoznog gospodina iz Dubija koji je finansirao skupocene kupovine, ali i večere.

Kako se upetljavala u svoje laži, ni Lakićevoj porodici nije prijalo šta se otkrilo, te mu je sestra rekla da je razočarana u Coku i njegov izbor devojke.

Međutim, sve se promenilo danas.

Nikola je prišao zanosnoj plavokosoj, koja mu je do danas bila bivša devojka, i počeo da joj zanoveta.

Zašto se ti nisi spremila, što nisi otišla na frizuru ili nokte – upitao je Nikola, zagledavajući svaki detalj na njoj.

Šta me smaraš, hoćeš me tako i kada izađemo odavde da me spopadaš – uzvratila mu je drčno Coka i time pokazala da su ponovo zvanično u vezi.

Ali samo par minuta kasnije, Lakić i Coka su se dogovroili da ne govore mnogo o tome, već joj je održao predavanje o njegovoj poziciji u vili, misleći da je povlašćen.

Da li je Nikola prešao preko gospodina sa Bliskog istoka ili je Coka uspela i sa njim da manipuliše, kako je pričala da je radila i sa ostalim akterima koji su odgovorni za njihov prvobitni raskid?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter