Izvor: HappyBSC
31.05.2020 u 22:06
0

ŽENE U VERBALNOM FAJTU: Izbacivanje nevažno, obračunavaju se zbog STARIH DUGOVA!

Atina Ferari skočila je u priču Pavaa iMarinkovića d Ivania nije toliko jak igrač, i da jeste zbog fanova, nije zaslužila jer samo sedi!

Ivanii je to bilo krivo, pa je podsetila Pavaa da se previše trudi i ističe s izmišljenom fejk pričom o svadbi s Slađanom, kako bi ostao preko nje, i dograbio prvo mesto.

OBAVEZNO PROČITAJTE

FIZIČKI OKRŠAJ NA SRED ULICE: Napadnut SERGEJ TRIFUNOVIĆ!

KOBNA VOŽNJA KOŠTALA GA JE ŽIVOTA: Danas je sahranjen Stefan Petrović

ITALIJANI ĆE MOĆI U GRČKU NA MORE, ALI…

KOMŠIJE ZORANOVIH RODITELJA ŠOKIRANE: Znam tog doktora i on je dobar dečko

DAČIĆ NAKON ŠTO JE PRIŠTINA ZABRANILA UVOZ ROBE BEZ NATPISA „REPUBLIKA KOSOVO“: „Dijalog na respiratoru“

Marinković je istakao da je Ivania treću nedelju za redom nominovana i da je to važna činjnica – dakle, vreme je da ispadne, smatra on.

Milijana je ustala da odbrani princezu od Šipova, a onda je saletela Atina u verbalnom okršaju. Iako solidne prijateljice, ili bar ne na ratnoj nozi, Milijana i Atina su se posvađale ne zbog Milojka, koji je mnogo veći razlog za njihov sukob, nego zbog Ivanie!

Atina je napada, osuđuje, a Milijani poručuje da razmisli šta priča i koga brani.

Jelena Maćić pita Atinu zbog čega toliko napada Ivaniu koja je i ne pominje, ali Ferari ima dokaze – ona navodi da je svaki dan pominje, napada i vređa, i daje u sinoćnoj emisiji barem 10 puta spomenula u negativnom kontekstu!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter