Izvor:
01.05.2017 u 20:30
0

ZERINA OTVORENO ZA HAPPYTV.RS: Nakon saznanja da Mate podržava Dalilu, odlučila sam da…

Da li si očekivala onakve reči od Matea sinoć?

Iskreno, nisam, ja sam mislila da je važnije zašto je moje ponašanje takvo kakvo jeste.

Kako si se osećala tada, a kako se osećaš sada s obzirom da su pale teške reči i uvrede sa njegove strane koje nisu ni malo džentlmenske?

Nažalost, videlo se kako se osećam. Još uvek mi nije jasno zašto je reagovao tako, javno. Razmišljam da je ljut zbog ovoga što se desilo sa Lakićem, međutim izdešavalo se još jako puno stvari i čini mi se kao da nije video sve.

Mate je podržao Dalilu. Šta imaš da kažeš na to i da li si to očekivala?

Ni najmanje, ništa mi nije jasno! Apsolutno ne znam kako to izgleda vani i da li su gledaocima prikazane uvrede koje su bile upućene ka meni od strane Dalile. Ako on očekuje nakon uvreda vezane za moje dete da ja podržavam Dalilu, onda ja ne znam šta da očekujem od njega. Iskoristila je poligraf gde mi je zadnje postavljeno pitanje napravilo jak emocionalni šok da bi me takođe uvredila. Mali milion pitanja mi je u glavi i apsolutno mi ništa trenutno nije jasno. To kako se osećam, znam samo ja.

Mnogima nije jasan tvoj odnos sa Nikolom Lakićem. Šta se između vas ustvari dešava i da li je bilo seksa?

Trenutno, ja nailazim na nerazumevanje od strane Nikole. Mi smo se zbližili tokom mog poligrafa i između nas su se desili samo poljupci, seksa nije bilo, što može potvrditi i produkcija. Od sada ja najverovatnije neću imati kontakt sa njim pre svega jer smatram da su kristalno jasne neke stvari, ali situaciju okreće kako mu odgovara i apsolutno ga briga kako se osećam. Imali smo prijateljstvo pre svega u ovoj kući, bar s moje strane, sada apsolutno ne znam kako bih gledala na naš odnos.

Odakle Mate zna Branku Okuku? Da li ti se učinilo da se on previše upetljava u rijaliti s obzirom da je dosta učesnika komentarisao sinoć?

Branku Okuku poznaje preko njene prijateljice, nisu se viđali niti bilo šta slično. Ne znam šta da odgovorim na ovo pitanje, još uvek nisam razgovarala sa njim, mislim na privatni poziv. Jako mi je teško, samo toliko mogu reći zasad.

Da li ćeš nastaviti vezu sa njim nakon „Parova“ s obzirom na sve uvrede koje ti je sinoć uputio uživo u programu pred milionskim auditorijumom?

Ne znam šta da odgovorim na ovo pitanje još uvek.

Pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter