Izvor:
02.06.2017 u 05:34
0

ŽESTOKA SVAĐA MEĐU RODITELJIMA: Karađorđe načisto iznenadio, evo i zbog čega! (foto)

Večeras se u rijaliti programu "Parovi" održava "Roditeljski sastanak".

Mnogi roditelji se nisu odazvali pozivu produkcije, jer nisu želeli da dele prostor sa ostatkom gostiju koju su se trebali naći u vili.

Konkretno je reč o roditeljima Miljane Kulić, koji ne žele da budu blizu Biljane Dragojević i njenog emotivnog partnera Mungosa.

Ipak, iako nije fizički prisutna, Marija Kulić javila se telefoski putem i rekla šta joj je na srcu. Međutim, u svom izlaganju dotakla se Aleksandre Subotić i izvređala je, na šta je Karađorđe žestoko odreagovao:

– Gospođo Marija, nije u redu da tako pričamo o našoj deci. Ja o vašoj ćerki nemam loše mišljenje, čak želim da uputim komplimente. To što je izgubila toliko kilograma samo govori koliki je karakter. Umesto da i damo podršku mi radimo suprotno – rekao je otac Aleksandre Subotić i oduševio sve u vili.

Ostanite uz happytv.rs da sazanate sve detelje sa "Roditeljskog sastanka".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter