Izvor:
07.09.2018 u 17:52
0

ZVEZDE IM NISU NAKLONJENE: Astrolog otkrila šta očekuje Izabelu i Benjamina!

Kako su se tokom sinićnje situacije koja se dogodila u vili oko Benjamina uključili u vilu i njog brat i majka koji su javno rekli da ne podržavaju tu vezu i da ona nije za njega.

Naveli su kao razlog da je umesto da bude uz njega u toj situaciji ona pobegla i da bi tako pobegla od njega i u drugim situacijama.

Krivo im je što je Benjamin zbog nje ostavio svoju ženu i predivnu ćerkicu koju ima sa njom.

Astrolog u studiu je dala kompletnu analizu trenutnog odnosa između Izabele i benjamina i otkrila da li veza ima aspekte za budućnost.

Svašta je moguće ovih dana sve što se dogodi ima veoma jak intenzitet, ali ovakvi odnosi koji se započnu pod ovakvim uslovima zaista nemaju perspektivu. Ali imajući u vidu taj tranzit biće veoma burno sa puno raskida i prekida što neće biti dobar ishod. ali bi morala da vidim njihov uporedni horoskop pa da znam sigurno. Benjamin je fin dečko i sigurno neće nasrnuti na žensko. Biće tu puno svađa i raskida ali u ishodu oni su temperamentalno različiti– rekla je astrolog Jovana

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter