Izvor: Kurir.rs
16.07.2023 u 12:25
0

RUSKI MILIJARDER SE UMEŠAO U RAT ANĐELINE I BREDA: Glumica ga IZVREĐALA, a oligarh ga je PONIZIO do KOSKE

Bred Pit je navodno odlučan da istera ruskog oligarha Jurija Šeflera, kojem je Anđelina Džoli u tajnosti prodala svoj udeo u njihovom zajedničkom francuskom vinogradu Miraval vrednom 500 miliona dolara. Kako se navodi,  glumac je besan jer ga je Jurij na sudu prozvao holivudskim diletantom i „običnim“ glumcem, a ne vinarom.

ANĐELINA DŽOLI OTKRILA SA KIM JE SNIMILA NAJVRELIJU SCENU: Šokiraćete se kada čujete KO je u pitanju, a NIJE REČ o Bredu Pitu!

Jurij je težak 1,5 milijardi dolara, a Američko ministarstvo finansija zvanično ga je 2018. proglasilo oligarhom.

Zatim je on 2021. kupio Džoli udeo u Château Miravalu Bredu iza leđa, jer ga bivša supruga o tome nije obavestila.

Po navodnom ugovoru koji su sklopili Pit i Džoli, ona to nije mogla da uradi jer su se bivši supružnici dogovorili da se za prodaju suvlasništva mora imati suglasnost onog drugog.

Tako i spor oko Miravala između njih dalje eskalira, pa je ovih dana u javnost procurio sudski spis gde glumica, odnosno njena firma Nouvel, optužuje Breda Pita i njegove partnere da su pokušali da zadrže kontrolu nad Miravalom „ograđivanjem“ i „pljačkom“ imovine, pa traži najmanje 350 miliona dolara odštete.

– Pit je protraćio imovinu firme, trošeći milione na isprazne projekte, uključujući više od milion dolara na renoviranje bazena, izgradnju i obnovu stepeništa, što je radio najmanje četiri puta i trošenje miliona na obnovu studija za snimanje – navodi se u dokumentu koji je objavljen u javnosti pre nekoliko dana.

– Ljut je što je Džoli prodala svoj deo ruskom biznismenu, a ne njemu, pa se ponašao kao „mrzovoljno dete“, odbijajući da tretira Nouvel kao ravnopravnog partnera u poslu – piše dalje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter