Izvor: 24sedam
06.01.2024 u 03:23
0

SNIMAK SLAMA SRCA: Sandra Bulok ispunila poslednju želju pokojnom dečku

Brajan Rendal, partner Sandra Bulok preminuo je pre nekoliko meseci nakon duge i teške bolesti, a glumica mu je tokom borbe sa ALS-om bila najveća podrška, te je sve podredila njegovom oporavku.

Nažalost, usledio je najteži scenario, a glumica od tada izbegava javna pojavljivanja. Umesto toga, Sandra se posvetila svojoj deci, a trudi se i da na svaki način sačuva uspomenu na Brajana.

NEMA TAJNI: Stanija i njene čarolije na snegu

Tako je ovog puta odlučila da mu ispuni poslednju želju, odnosno da njegov pepeo prospe u reku u Vajomingu. Ovo je uradila na dan kada je Brajan trebao da napuni 58 godina.

– Srećan rođendan, Braj. Sendi te je dovela do reke, baš kao što je obećala – napisala je Sandrina sestra Džesin Bulok-Prado uz kratki video.

Podsetimo, Brajan i Sandra su se upoznali u januaru 2015. godine, kada je on bio fotograf na rođendanu njenog sina Luja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gesine Bullock-Prado (@gesinebp)

Ubrzo su objavili da su u vezi, a glumica je isticala da je on njena najveća ljubav.

Ipak, nikad nisu stali na „ludi kamen“, a Sandra je objasnila da joj nije potreban papir da bi dokazala svoju ljubav.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter