Izvor: Stilkurir.rs
26.09.2023 u 13:23
0

ŠER OTKRIVA SVOJ ELIKSIR MLADOSTI: Ovih stvari ne planira da se odrekne ni sa svojih 77 godina jer su one ključ uspeha

U nedavnom gostovanju u emisiji Good Morning Britain, legendarna zvezda Šer, koja sada ima 77 godina, otkrila je tajne održavanja svog mladalačkog duha i stila.

Njeni saveti nisu rezervisani samo za bogate i slavne, oni su biseri mudrosti koje svako može da primeni u životu i tako zadrži mladalačku energiju.

Šer izražava nevericu pri samoj pomisli da će jednog dana napuniti 80 godina, napominje da se približava brže nego što bi želela. Ipak, samouvereno je izjavila da ne planira da se u skorije vreme rastaje sa svojim voljenim farmerkama i dugom kosom. Po sopstvenim rečima, ona će nastaviti da radi stvari koje je uvek radila jer se zaista oseća mladoliko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cher (@cher)

„Sećam se kada smo moja prijateljica Polet i ja razgovarale o tome kada ćemo morati da ošišamo kosu i prestanemo da nosimo farmerke, jer je izgledalo kao da su u to vreme žene to radile – a to nas još uvek nije pogodilo“, priseća se Šer.

Šer je svoju večnu mladolikost pripisala izuzetnim porodičnim genima, sa ponosom pominjući svoju majku Džordžiju, koja je doživela 96. godinu. Ističe da taj unutrašnji osećaj mladosti u srcu i duši doprinosi tome da i izgledate i ostanete mladi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter